Like ons op Facebook

XXL PARTY

 

BINNENKORT

  • AGENDA

AGENDA
FORCE! 14 september 2013

De Staver en XXL Events & Productions bv hebben de handen wederom ineen geslagen voor Hardstyle Event “FORCE” dat gehouden zal worden in het Prieel van Recreatiecentrum de Staver.

Line-up
Raw Suspects, Di'Angelos, Levi Esser, Jack of Sound, Martyn Green & MC Sty-lé zullen het Prieel op zijn grondvesten laten schudden.

Zoals de meesten weten wordt een Hardstyle event goed in de gaten gehouden door gemeente en politie, wij vragen jullie dan ook om 14 september fantastisch te laten verlopen zodat wij van FORCE! een evenement kunnen maken dat niet meer weg te denken is op Goeree Overflakkee.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Staver en online via XXL-Party Ticketshop. In de voorverkoop betaal je € 15,- en aan de deur € 20,- De deuren openen om 21:30 uur en de minimum leeftijd is 16 jaar.

May FORCE! be with you partypeople


 

 Sample Image
FORCE! 2 maart 2013

De Staver en XXL Events & Productions bv hebben de handen wederom ineen geslagen voor Hardstyle Event “FORCE” dat gehouden zal worden in het Prieel van Recreatiecentrum de Staver.

Line-up
ADARO, Jack of Sound, Martyn Green & MC Sty-lé zullen het Prieel op zijn grondvesten laten schudden.

21:30 - 23:00 DJ Martyn en MC Sty-lé
23:00 - 00:30 ADARO
00:30 - 02:00 Jack of Sound

Zoals de meesten weten wordt een Hardstyle event goed in de gaten gehouden door gemeente en politie, wij vragen jullie dan ook om 2 maart fantastisch te laten verlopen zodat wij van FORCE! een evenement kunnen maken dat niet meer weg te denken is op Goeree Overflakkee.

Kaarten
De kaartverkoop start zaterdag 19 januari 2013. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Staver en online via XXL-Party Ticketshop. In de voorverkoop betaal je € 15,- en aan de deur € 20,- De deuren openen om 21:30 uur en de minimum leeftijd is 16 jaar.

May FORCE! be with you partypeople


 

 Sample Image
29 september 2012

BEACH-FORCE

Dance event Beach-Force verplaatst naar zaterdag 29 september 2012

 De Staver en XXL Events & Productions bv hebben de handen ineen geslagen om de jaarlijks terugkerende afsluiter van Havendag “Beach” te organiseren in recreatiecentrum de Staver.

 Zoals velen al inmiddels weten is het strand bij het Havenhoofd stiltegebied geworden en dus niet meer te gebruiken als locatie voor Beach-Force. De keuze om met Beach te stoppen was voor XXL Events & Productions bv geen optie en daarom zijn wij gaan zoeken naar een nieuwe oplossing. De Staver wilde graag deze samenwerking met ons aan gaan om samen van Beach-Force, een concept van XXL Events & Productions bv, een geweldig succes te maken.

Verplaatsen om veiligheid te garanderen

Op donderdag 10 mei ontvingen wij van Gemeente Middelharnis het bericht dat er op 2 juni teveel evenementen plaatsvinden in de regio Zuid-Holland waardoor de politie onderbezet is. Zij hebben ons verzocht het evenement te verplaatsen.

Wij hebben gesprekken gehad met de gemeente en politie om te kijken of er toch geen oplossing te vinden was om Beach-Force op 2 juni a.s. alsnog te houden maar wederom is er op last van de politie en gemeente aangegeven dat het evenement verplaatst moest worden. Dit advies wordt niet zomaar gegeven, als organisatie vinden wij het belangrijk dit advies op te volgen, op basis hiervan hebben wij aangegeven Beach-Force naar een andere datum te verplaatsen.

Beach-Force naar 29 september 2012

In overleg met de politie en gemeente, de DJ’s en alle andere leveranciers hebben wij een nieuwe datum gevonden voor Beach-Force 2012.

 Zaterdag 29 september 2012

 FRONTLINER, Martyn Green & MC Sty-lé, Levi Esser en Aiden zullen podium 1 op zijn grondvesten laten schudden. Bij podium 2 de geweldige klanken van ‘DJ friends of Beach-XXL’ Forkowski, FLXR, Nelson en Ludwig von. Met hun unieke muzikale sound en enorme passie om jullie te entertainen kan deze avond niet meer stuk.

Kaarten

De kaartverkoop blijft gewoon doorgaan. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor 29 september 2012. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan kan je deze weer inwisselen bij De Staver.

Kaarten zijn vanaf 5 mei 2012 verkrijgbaar bij de Staver en online via de XXL-Party Ticketshop.

In de voorverkoop betaal je € 15,- en aan de deur € 20,- De deuren openen om 21:00 uur en de minimum leeftijd is 16 jaar.

Voor meer informatie kan je bellen met de Staver 0187 483306
 

 Sample Image
11 februari 2012

Après Ski met die Tolle Leute, der Willy en Knutt de Eisbär

Sommelsdijk zonder Après Ski Party, nee dat kan niet….. Dompel jezelf onder in de ultieme Après Ski Power-Schlager van 2012.

Dit jaar komt XXL Events & Productions bv, zonder te overdrijven, met de meest waanzinnige Après Ski Party tot nu toe. De Duitse party sensatie “Die Tolle Leute” bestaande uit Wolfgang, Heinrich en Lothar gaan helemaal los. Daarbij zullen “Die Heimat Danseressen, zangeres Monika en Knutt de Eisbär” dit spektakel tot een ongekende hoogte brengen.

Die Tolle Leute hebben Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk al veroverd en zijn nu op weg de meest spectaculaire Après Ski sensatie van Nederland te worden. Al met al een avond die je niet wilt missen en dat garant staat voor een ongekend energiek, visueel en feestelijk spektakel. Ze gaan door tot heel de tent op zijn kop staat. Je gaat vanzelf mee springen en zingen.

Verder draait de ervaren oergezellige Après Ski DJ Der Willy vanuit zijn biervat de lekkerste meezingers en de grootste en gezelligste après ski hits uit de bekende wintersportplaatsen.

Dus maak je klaar voor een uitgebreide show met waanzinnige zangers, danseressen, DJ, ijsbeer en sneeuwmachines die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Samen met de lichtshow en het après ski decor zorgt dit voor een geweldig schouwspel! Wees erop voorbereid dat iedereen uit zijn dak zal gaan!

Trek je skikleren aan, bind de latten op je rug en kom naar deze spetterende Après Ski Party. Wees op tijd met kaarten kopen want je wilt toch niet van je maten horen dat je de meest waanzinnige Après Ski aller tijden hebt gemist!

Wanneer, waar, hoe laat en verdere info?

Wanneer: zaterdag 11 februari 2012

Waar: De Staver, Sommelsdijk
Hoe laat: Deur open 21:30 uur
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Kaarten: vv € 15,- / Deur € 20,-
Via: VVV Middelharnis en de XXL-Party Ticketshop

Après Ski arrangement

Nieuw dit jaar is het Après Ski arrangement. Een unieke gelegenheid om samen met je maten, teamgenoten, familie of collega’s te genieten van een optimaal avondje stappen.

Het arrangement bedraagt €25,- p.p. en ziet er als volgt uit:
- Om 19:30 uur genieten van een heerlijk Après Ski maaltijd van schnitzel, rösti en salade en
  een glas glühwein;
- Vanaf 20:15 uur gezellig bowlen;
- 21:30 uur genieten van het meest waanzinnige Après Ski feest tot nu toe.

Voor meer informatie of het reserveren van een tafel kan je bellen naar recreatiecentrum De Staver, tel.nr. 0187-483306. Tijdens het eten ontvang je je toegangskaart voor het feest. Reserveer op tijd want vol is vol.
 

 Sample Image
1 oktober 2011

HELEMAAL FOUT! PART V

Datum : Zaterdag 1 oktober 2011
Tijd : 21:30 - 02:00 uur
Locatie : De Staver, Sommelsdijk
Dresscode : Helemaal Fout!
Leeftijd : 16+
Kaartverkoop : VVV Middelharnis of online via de XXL-Party ticketshop
Prijs : Voorverkoop € 15,- / Deur € 20,-

Zaterdag 1 oktober is het weer zover, het foutste feestje van het jaar met de foutste muziek van de afgelopen 40 jaar. Al jaren organiseert XXL Events & Productions bv dit unieke feest in de Staver, Sommelsdijk.

Muziek!
"HELEMAAL FOUT!” is zonder twijfel het gekste en gezelligste feestje van het jaar. Dans lekker FOUT! mee op o.a. Abba, Wham, Bananarama, Los del Rio, Luv, Dolly Dots, Hot Chocolate, the Village People en Milli Vanilli.

Dresscode FOUT!
Het publiek mag weer massaal gehoor geven aan de dresscode “FOUT!”. Zowel de DJ als de danseressen en aankleding, waaronder de foute fotohoek, zijn FOUT! Wat het weer tot een FOUTE! boel maakt.

Velen kijken al lange tijd uit naar 1 oktober want het belooft weer enorm fout te worden. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom als “Pimp. Hippie, Ordi of extravagant als Elvis, Amy Winehouse, Dita von Teese, The Village People of ‘Break Free’ als Queen, Tiroler mädel of Sjeik wees heerlijk creatief en steel de show.

Hoe, wat en waar!
De foute detectiepoort opent om 21:30 u en iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om weer compleet uit zijn dak te gaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de XXL-Party ticketshop en via VVV Middelharnis. Voorverkoop € 15,- / Deur € 20,00 (mits nog niet uitverkocht)

Wees er op tijd bij want ze vliegen de deur uit.

Inspiratie nodig? Kijk bij de de foto's van Helemaal Fout! Part IV.

 Sample Image
4 juni 2011

Beach XXL 2011

Op zaterdag 4 juni is er maar één plek waar je moet zijn! Terug van weggeweest als afsluiter van Havendag Middelharnis, BEACH-XXL 2011 op het Havenhoofd in Middelharnis. Een happening die niet meer weg te denken is op Goeree Overflakkee. Als we de weervoorspellingen nu al mogen geloven wordt het een een hele hete zomer en dan mag Beach-XXL 2011 niet ontbreken in jouw partyagenda. Van 20:30 - 02:00 uur staan de allerbeste gevestigde en aanstormende DJ talenten, MC’s en percussionisten klaar om jullie een geweldige avond te bezorgen.

 Na het succes van de vorige edities wordt ook dit jaar alles uit de kast getrokken om de BEACH-XXL bezoekers weer iets unieks voor te schotelen. Headliners als D-Rashid, Vato Gonzalez en MC Tjen zullen de DJ-booth betreden om heerlijke sets te draaien.

 Klik hier voor meer info of bestel je tickets via XXL Party Ticketshop .

 Active Image
19 februari 2011

Mega Apres Ski Party

Jullie lezen het goed, de XXL Events & Productions bv Mega Aprés Ski Party komt weer naar jullie toe deze winter.

De ervaren oergezellige Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Ze draaien de grootste hits en de lekkerste meezingers uit de Nederlandse feestcafé’s en de gezelligste apres-ski hits uit de bekende wintersportplaatsen.

De Feigling Après-Ski Party staat garant voor een ongekend energiek, visueel en feestelijk spektakel. Je hoort aaneengeschakeld de beste hits van Jan Smit, Gerard Joling, DJ Maurice, de Gebroeders Ko, Golden Earring en vele anderen.

Je gaat vanzelf mee springen en zingen. Niets is te gek of te dol voor de Après-Ski DJ’s en ze gaan door tot heel de tent op zijn kop staat.

Dit is het echte Après-Ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ's en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Wees erop voorbereid dat iedereen uit z'n dak zal gaan!

Dus trek je skikleren aan, bind de latten op je rug en kom naar deze spetterende Apres-Ski Party.

Wanneer, waar, hoe laat en verdere info?

Wanneer: zaterdag 19 februari 2011

Waar: De Staver, Sommelsdijk
Hoe laat: Deur open 21:30 uur
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Kaarten: vv € 15,- / Deur € 20,-
Via: VVV Middelharnis en de XXL-Party Ticketshop

 Active Image
2 oktober 2010

HELEMAAL FOUT! PART IV

Datum : Zaterdag 2 oktober 2010
Tijd : 21:00 - 02:00 uur
Locatie : De Staver, Sommelsdijk
Dresscode : Helemaal Fout!
Leeftijd : 18+
Kaartverkoop : VVV Middelharnis of online via www.xxl-party.nl
Prijs : Voorverkoop € 15,- / Deur € 17,50
Meer info : www.xxl-party.nl


Zaterdag 2 oktober is het weer zover, het foutste feestje van het jaar met de foutste muziek van de afgelopen 35 jaar. Al drie jaar organiseert XXL Events & Productions bv dit unieke feest in de Staver, Sommelsdijk.

Muziek!
"HELEMAAL FOUT!” is zonder twijfel het gekste en gezelligste feestje van het jaar. Dans lekker FOUT! mee op o.a. Abba, Wham, Bananarama, Los del Rio, Luv, Dolly Dots, Hot Chocolate, the Village People en Milli Vanilli.

Dresscode FOUT!
Het publiek mag weer massaal gehoor geven aan de dresscode “FOUT!”. Zowel de DJ als de danseressen en aankleding, waaronder de foute fotohoek, zijn FOUT! Wat het weer tot een FOUTE! boel maakt.

Velen kijken al lange tijd uit naar 2 oktober want het belooft weer enorm fout te worden. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom als “Pimp. Hippie, Ordi of extravagant als Elvis, Amy Winehouse, Dita von Teese, The Village People of ‘Break Free’ als Queen, Tiroler mädel of Sjeik wees heerlijk creatief en steel de show.

Hoe, wat en waar!
De foute detectiepoort opent om 21:00 u en iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om weer compleet uit zijn dak te gaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de XXL-Party ticketshop en via VVV Middelharnis. Voorverkoop € 15,- / Deur € 17,50 (mits nog niet uitverkocht)

Wees er op tijd bij want ze vliegen de deur uit.

Inspiratie nodig? Kijk bij de de foto's van Helemaal Fout! Part III.

 Active Image
24 juli 2010

BEACH-XXL 'Red White & Blue Edition'

Ook dit jaar zal XXL Events & Productions b.v. een groot beach-festival organiseren op het Havenhoofd in Middelharnis. Dit jaar heeft de organisatie besloten twee Area's neer te zetten, Area I Mainstage met een niet mis te verstane line-up aan DJ's en Area II Red Bull Area bedoeld om jong talent, afkomstig van Goeree Overflakkee, een kans te geven om door te breken.

BEACH-XXL 'Red White & Blue Edition' biedt van 14:00 - 02:00 uur een geweldig "Dance" programma op het strandje aan het Havenhoofd met o.a. Quintino & MC Mitch Crown, Vato Gonzalez & MC Tjen, DJ Jean en....

Klik hier voor meer informatie of koop tickets.

 Active Image
13 maart 2010

Mega Apres Ski Party #4

De ervaren oergezellige Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Ze draaien de grootste hits en de lekkerste meezingers uit de Nederlandse feestcafé’s en de gezelligste apres-ski hits uit de bekende wintersportplaatsen.

Je gaat vanzelf mee springen en zingen. Niets is te gek of te dol voor de Après-Ski DJ’s en ze gaan door tot heel de tent op zijn kop staat.

Dit is het echte Après-Ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ's en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Wees erop voorbereid dat iedereen uit z'n dak zal gaan!

Dus trek je skikleren aan, bind de latten op je rug en kom naar deze spetterende Apres-Ski Party.

Wanneer, waar, hoe laat en verdere info?

Wanneer: zaterdag 13 maart 2010
Waar: De Staver, Sommelsdijk
Hoe laat: Deur open 21:30 uur
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Kaarten: vv € 15,- / Deur € 20,-
Via: VVV Middelharnis en http://www.voorverkoop.net/

 Active Image
1 januari 2010

Oud & Nieuw Mega Party met top DJ’s A-matic en D’Light

1 januari 2010 in de Staver,Sommelsdijk.
Aanvang feest 00:30, einde feest 05:00 uur.

GRATIS entree
Min. leeftijd 14 jaar ID VERPLICHT!
Garderobe € 1,- per jas.

GRATIS busvervoer vanuit:
- Nieuwe-Tonge (opstap Molendijk, bij de molen). De eerste bus vertrekt om 00:15 uur.
- Stad aan ’t Haringvliet (vanaf de haven) vertrekt één bus om 01:00 uur.

Na afloop van het feest zullen de bussen ook weer naar deze dorpen terugrijden. Tussendoor is de bus op verzoek beschikbaar.

 Sample Image
Zaterdag 28 november 2009

X-clusive at Paviljoen Sluishaven, Ooltgensplaat

Laat je op zaterdag 28 november 2009 van 23:00 - 04:00 uur meevoeren naar X-clusive.

Proef de glamour met een gratis glas bubbles bij binnenkomst, geniet van de lekkere club sounds van DJ Sander en geniet van exotische paaldanseressen Miss Kelly en Miss Kasia.

Deze avond, georganiseerd door Paviljoen Sluishaven wordt de meest sexy en X-clusive avond op Goeree Overflakkee.

Location: Paviljoen Sluishaven, Mariadijk 2, 3257 LK Ooltgensplaat

Age: 21+

Tickets: VVV € 12,50 / Deur € 18,- (incl. 1 glass of bubbles)

Meer info: bel 0187-632675 / 06-10897038 / 06-45421630 / http://www.sluishaven.nl/ / VVV Middelharnis

 Active Image
Zaterdag 24 oktober 2009

 Helemaal FOUT! Part III

Zaterdag 24 oktober is het weer zover, het foutste feestje van het jaar met de foutste muziek van de afgelopen 30 jaar. Al twee jaar organiseert XXL Events & Productions bv dit unieke feest in de Staver, Sommelsdijk.

Muziek!
“HELEMAAL FOUT!” is zonder twijfel het gekste en gezelligste feestje van het jaar. Dans lekker FOUT! mee op o.a. Abba, Wham, Bananarama, Los del Rio, Luv, Dolly Dots, Hot Chocolate, the Village People en Milli Vanilli.

Dresscode FOUT!
Het publiek mag weer massaal gehoor geven aan de dresscode “FOUT!”. Zowel de DJ als de danseressen en aankleding, waaronder de foute fotohoek, zijn FOUT! Wat het weer tot een FOUTE! boel maakt.

Velen kijken al lange tijd uit naar 24 oktober want het belooft weer enorm fout te worden. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom als “Pimp. Hippie, Ordi of extravagant als Elvis, Amy Winehouse, Dita von Teese, The Village People of ‘Break Free’ als Queen, Tiroler mädel of Sjeik wees heerlijk creatief en steel de show. 

Hoe, wat en waar!
De foute detectiepoort opent om 20:45 u en iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om weer compleet uit zijn dak te gaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.voorverkoop.net/ en via VVV Middelharnis. Voorverkoop € 15,- / Deur € 20,- (mits nog niet uitverkocht)

Wees er op tijd bij want ze vliegen de deur uit.

Inspiratie nodig? Kijk hier naar de foto's van Helemaal Fout! Part II .
 

 Active Image
Zaterdag 26 september 2009

Blast the Past - The Ultimate Oldschool

Op zaterdag 26 september zal het geluid van Early Rave en Oldschool Classics het Prieel van De Staver vullen en zal Sommelsdijk op zijn grondvesten schudden.

Deftone - DJ Yorick - DJ Rob & MC Joe
hebben beloofd er een oorverdovend spektakel van te maken.

Daarom heeft XXL Events & Productions al een vette geluidsinstallatie en een geweldige lichtshow gereserveerd zodat de avond niet meer stuk kan.

Kaartverkoop: start 29 augustus 2009
Tickets: VV €15,- / Deur €20,-
Via: http://www.voorverkoop.net/ en VVV Middelharnis
Waar: Het Prieel, De Staver in Sommelsdijk
Leeftijd: 18 jaar en ouder
Deur open: 20:45 uur

 Active Image
Zaterdag 29 augustus 2009

BEACH-XXL PARTY EDITION


Met o.a. DJ Littel, DJ Silence, MC AWI, DJ Brian Chundro & Santos
Klik hier voor meer info

Min leeftijd 16 jaar, ticket voorverkoop: € 15,00 en deur € 20,00
Kaarten via VVV Middelharnis en via http://voorverkoop.net/Partyinfo.php?EveID=257

 Sample Image
Zaterdag 6 juni 2009


BEACH 2009 DANCE EDITION

Met o.a. Sidney Samson, Vato Gonzalez, MC Tjen, DJ Hardwell, Miss Monica & MC Miss Bunty

Klik hier voor meer info

Min leeftijd 16 jaar ,  ticket voorverkoop: 20,00 en deur 25,00
Kaarten via VVV Middelharnis & Ouddorp
en via http://voorverkoop.net/Partyinfo.php?EveID=257

Zaterdag 16 Mei


TOP 2000 LIVE


Met o.a. Erik Mesie, Bert Heerink en Peter Groot Kormelink

De Staver, Sommelsdijk

Kaarten via VVV Middelharnis

Klik hier voor meer info

Donderdag 30 April


5 Sterren feest


Een zeer compleet vijf uur durend spektakel van apres-ski tot carnaval, van de jaren zestig tot heden en natuurlijk wordt de knipoog niet vergeten. DJ Jan Smit, Eddy Walsh, Eric Dikeb, Dave Miller en Duo Genottie (Rob Toonen en Marco Mars) staan garant voor een onvergetelijke avond bol van gezelligheid en een volle dansvloer.

Feesttent Haventje Stad aan 't Haringvliet


Zaterdag 7 Maart


MEGA APRES SKI PARTY


Gezellige Ski-Jay Shows
Zanger

De Staver, Sommelsdijk
Vanaf 21:00 uur
Min leeftijd 16 jaar ,  ticket voorverkoop: 17,50 
Kaarten via VVV Middelharnis

Zaterdag 24 Januari

90'S PARTYDe Staver, Sommelsdijk
21:00 - 02:00 uur
Min leeftijd 21 jaar ,  ticket voorverkoop: 15,00  / deur: 20,00
Kaarten via VVV Middelharnis

Donderdag 1 Januari

MEGA OUD & NIEUW PARTY

DJ D'LIGHT, DJ A-MATIC

De Staver, Sommelsdijk
00:30 - 05:00 uur
Gratis entree
Min leeftijd 15 jaar, ID verplicht!
Garderobe 1 euro
Gratis busvervoer vanuit:
- Nieuwe Tong om 00.00 uur (vanaf de molen a/d/ Molendijk)
- Stad a/h Haringvliet om 01:00 uur (vanaf de haven)


Agenda 2008
Agenda 2007
Agenda 2006