Like ons op Facebook

XXL PARTY

 

BINNENKORT

  • AGENDA

BEACH-XXL 2011, zaterdag 4 juni 2011

Op zaterdag 4 juni is er maar één plek waar je moet zijn! Terug van weggeweest als afsluiter van Havendag Middelharnis, BEACH-XXL 2011 op het Havenhoofd in Middelharnis. Een happening die niet meer weg te denken is op Goeree Overflakkee. Als we de weervoorspellingen nu al mogen geloven wordt het een een hele hete zomer en dan mag Beach-XXL 2011 niet ontbreken in jouw partyagenda. Van 20:30 - 02:00 uur staan de allerbeste gevestigde en aanstormende DJ talenten, MC’s en percussionisten klaar om jullie een geweldig avond te bezorgen.

Line-up

Na het succes van de vorige edities wordt ook dit jaar alles uit de kast getrokken om de BEACH-XXL bezoekers weer iets unieks voor te schotelen. Headliners als D-Rashid, Vato Gonzalez en MC Tjen zullen de DJ-booth betreden om heerlijke sets te draaien. De warming up voor deze toppers is in handen van plaatselijke DJ helden Martyn Green en Wilhelm Von.

Vanaf live trommels zullen rake muzikale klappen neerdalen wanneer Andrei Rosso zorgt voor de heerlijke beats. Saxofoon en House combineren? Jazeker, Arjan van Lierop brengt een unieke muzikale sound die geweldig is om te zien en mee te maken en waar nog lang over gesproken zal worden.

Zoals je ziet, het programma is met veel zorg samengesteld waarbij het uitgangspunt ‘lekker genieten’ is. Denk aan zon, een prachtig uitzicht, een zomerse cocktail en alleen maar party people om je heen, dat is toch het ultieme zomerparty gevoel!

Voorverkoop en tijden

Kaarten zijn vanaf 14 april 2011 verkrijgbaar bij de VVV kantoren Middelharnis en Ouddorp en bij alle Free Record Shops, online kan je je kaarten bestellen via XXL Party Ticketshop. In de voorverkoop betaal je € 18,-. Mits nog niet uitverkocht, zullen er aan de poort nog kaarten te koop zijn voor € 25,- Het festivalterrein opent om 20:30 uur. Minimum leeftijd 16 jaar.

Veiligheid en regels

BEACH-XXL 2010 is perfect verlopen en ook dit jaar zal de sfeer de belangrijkste factor zijn. XXL Events & Productions b.v. ondersteunt het beleid van de gemeente Middelharnis om alcoholmisbruik tegen te gaan. Onder het motto: Drankje? Fris is ook lekker! wordt het publiek bewust gemaakt van deze campagne. Ook voor BEACH-XXL 2011 geldt dat de organisatie een streng beleid voert m.b.t. het naleven van alle huisregels.

Evenementenvervoer

Vanaf 02:00 uur zullen wederom pendelbussen rijden. De bussen arriveren en vertrekken direct buiten de festivalpoort. Alle bussen worden begeleid door de beveiliging van Roxy Security b.v. Hieronder tref je een overzicht van de uitstapplaatsen aan:

 

PENDEL BUSSEN BEACH-XXL

 

GRATIS OM 02.00

BUS 1

MIDDELHARNIS (AVIA POMP HAVEN) SOMMELSDIJK (DE STAVER)

BUS 2

STAD A/H HARINGVLIET (HAVEN) - DEN BOMMEL (PARKEERPLAATS OUDE BUSH) -SCHAAPSWEG (BUSSTATION) - OUDE TONGE (BUSSTATION) - NIEUWE TONGE (BUSHALTE)

BUS 3

MIDDELHARNIS (GEMEENTEHUIS) - SOMMELSDIJK (DE STAVER) - DIRKSLAND (WATERTOREN) - MELISSANT (BUSSTATION) - STELLENDAM (CARPOOL) - GOEDEREEDE (BUSSTATION) - OUDDORP (BUSHALTE VLIEDBERG)

Sponsors

BEACH-XXL 2011 wordt mede mogelijk gemaakt door XXL Events & Productions bv uit Barendrecht, DeltaRent uit Oude Tonge, JMC Signmakers uit Bruinisse, Verhuurbedrijf De Vlieger uit Bruinisse en Roxy Security uit Stad aan ’t Haringvliet.


Vato - Tjen

Vato Gonzalez & MC Tjen

Hebben deze heren een aankondiging nodig, nee eigenlijk niet, voor de laatste keer komen ze weer naar Beach-XXL toe. Samen rekenen ze af met het begrip DJ & MC en zetten als twee artiesten een stage performance neer die van de eerste tot de laatste minuut compleet rockt.

Björn Francken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ/Producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, Event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden ‘volledig de pan uit rockt’.

MC Tjen ‘the woman activator’ begon zijn carrière door met te harde 2step en UK Garage muziek rond te rijden in een oude rode peugeot. Met een voorliefde voor basslines en uptempo beats duurde het niet lang voordat hij de mic oppakte in de studio van Vato Gonzalez.

Inmiddels cruisend door Nederland in een stuk betere auto, rockt hij de shows als Vato Gonzalez’ vaste MC. Als resident van o.a. Eclectic Sounds, Dirty House, House Bastards en Club Lips heeft hij naast de grootste namen uit de house scene gestaan (Don Diabolo, Hardwell, Quintino, Madskillz, Funk*D etc)

D-Rashid

D-RashidD-Rashid is de top aan het bereiken door de lach op zijn gezicht, zijn motto ‘The sky is the limit’. Als vaste DJ van Latin Village, Franchise en Nope is Dope is hij een bekende Dance Festival DJ. Hij mixt de verschillende sounds en styles om zo zijn eigen geluid te creëren. “We run this” en “Tarzan” in samenwerking met Kid Kaio, “Cancion del Mariachi” en “In my Zone” zijn enkele van zijn succesvolle mixes. Samen met Partysquad & Kid Kaio is zijn mix “Tokyo” te zien op de Dance4Life CD.

Hij heeft alle ingrediënten om de top te halen. Met erg sterke releases zowel nationaal als internationaal, grote enthousiasme, zijn skills en brede glimlach ziet de toekomst er goed uit voor deze DJ. Met optredens in binnen- en buitenland op alle grote podia is D-Rashid inmiddels één van Nederlands mooiste aanwinsten.