Like ons op Facebook

XXL PARTY

 

BINNENKORT

  • AGENDA

BEACH-XXL 'Red White & Blue Edition', zaterdag 24 juli 2010

Ook dit jaar zal XXL Events & Productions b.v. een groot beach-festival organiseren op het Havenhoofd in Middelharnis. Dit jaar heeft de organisatie besloten twee Area’s neer te zetten, Area I Mainstage met een niet mis te verstane line-up aan DJ’s en Area II Red Bull Area bedoeld om jong talent, afkomstig van Goeree Overflakkee, een kans te geven om door te breken.

BEACH-XXL ‘Red White & Blue Edition’ biedt van 14:00 - 02:00 uur een geweldig “Dance” programma op het strandje aan het Havenhoofd.

Voorbereiding

Na alle voorgaande Beach Party’s is er uitgebreid geëvalueerd met betrokken instanties en gemeente en het was al snel duidelijk dat er wederom een vervolg zou komen. Als organisatie hebben we ook goed gekeken naar de wensen van het publiek en zijn toen de planning voor BEACH-XXL ‘Red White & Blue Edition’ gaan maken. De voorbereidingen zijn al ruim een half jaar in volle gang en op dit moment worden de puntjes op de i gezet.

Programma

BEACH-XXL ‘Red White & Blue Edition’ bestaat uit een festivalterrein met een overkapte mainstage, een overkapte Red Bull Area en een aantal buitenfaciliteiten waaronder horeca, volleybalveld, lounge area en nog veel meer. Het programma is met veel zorg samengesteld waarbij het uitgangspunt is: Lekker genieten!

Het resultaat is dat 18 DJ’s, 3 MC’s en 1 percussionist live zullen optreden tussen 14:00 en 01.45 uur. Ruim twee duizend bezoekers kunnen genieten van de afwisselende mix tussen club-groove-funk-house en house-classics.

 

Line-up Mainstage

14:00 uur

DJ Tyn

15:00 uur

James Nidecker met Norman Soares

17:00 uur

DJ Jean met MC

19:00 uur

Nicky Romero

20:30 uur

Brian Chundro & Santos

22:30 uur

Quintino & MC Mitch Crown

00:00 uur

Vato Gonzalez & MC Tjen

 

 

Line-up Red Bull Area

14:00 uur

t/m

01:45 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Twin

Mattheis

Johan Koppenaal

Forkowski

Flxr

Aiden

Vorticon

Mindster

Ludwig von

Wilhelm von

 

Artiesten

Vato Gonzalez & MC Tjen

Björn Francken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ/Producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, Event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden ‘volledig de pan uit rockt’.

MC Tjen ‘the woman activator’ begon zijn carrière door met te harde 2step en UK Garage muziek rond te rijden in een oude rode peugeot. Met een voorliefde voor basslines en uptempo beats duurde het niet lang voordat hij de mic oppakte in de studio van Vato Gonzalez.

Inmiddels cruisend door Nederland in een stuk betere auto, rockt hij de shows als Vato Gonzalez’ vaste MC. Als resident van o.a. Eclectic Sounds, Dirty House, House Bastards en Club Lips heeft hij naast de grootste namen uit de house scene gestaan (Don Diabolo, Hardwell, Quintino, Madskillz, Funk*D etc)

Tijdens house events rockt Tjen elk optreden met een combinatie van UK Garage rhymes die het publiek op het juiste moment ophypen, zodat de DJ met de muziek de boel kan afbreken. Samen met Vato rekent hij af met het begrip DJ & MC, zij zetten als twee artiesten een stage performance neer die de zaal van de eerste tot de laatste minuut compleet rockt.

Quintino & MC Mitch Crown

Quintino heeft alle ingrediënten om de top te halen. Met erg sterke releases zowel nationaal als internationeel, grote enthousiasme, zijn skills en brede glimlach ziet de toekomst er goed uit voor deze fijne nieuwkomer.

Eind 2005 tijdens een optreden met Laidback Luke wordt Quintino gelijk opgemerkt als talent. Dit was een geweldig en goeie motivatie voor hem. In 2007 komt Quintino echt goed aanzetten. Het produceren begint nu erg grote vormen aan te nemen. Zijn tracks worden goed ontvangen en erg veel gedraaid door DJ’s als Benny Rodrigues, Josh Wink, Erick E, Laidback Luke e.a. Met veel producties in de maak is er al een remix van hem verschenen op de CD van House Legende “Roger Sanchez” en zullen er dit jaar nog vele producties van hem uitkomen op vele bekende labels!

Met een sterke uitstraling en groot talent kon niemand meer om Quintino heen, hij kreeg de kans om zijn muziek aan een groot publiek te laten horen bij Nope is Dope en greep deze met beide handen aan. Met optredens in Bulgarije, Turkije, Griekenland en in binnenland op alle grote podia te hebben gestaan is Quintino inmiddels één van nederlands mooiste aanwinsten.

MC Crown is vocalist, songwriter en producer en behoort tot de eredivisie van Nederlandse MC’s. De voormalige inwoner van de Caraïben heeft een stevige muzikale opvoeding genoten en inmiddels een behoorlijk track record opgebouwd. Buiten de studio verwierf Crown bekendheid met het verzorgen van vele live optredens als MC. Dat blijkt wel uit de regelmaat waarmee hij MC gigs doet met top DJ’s uit de industrie.

Brian Chundro & Santos

Brian Chundro got infected with the house virus at a young age. He witnessed the upcoming of the dutch house scene from the early 90’s and eventually decided to start dj-ing himself. In 2000 he bought his first turntables, started collecting records and practising at home.

To gain experience and play for crowds he entered dj-contests. A year later he started performing as DJ Brian Chundro at small house parties, school parties, birthday parties and trendy bars. He and DJ Santos came together in 2007 and decided to form a successful dj-team.

DJ Santos bought his first DJ set at the age of 14. His first love was r&b, hip hop and 2step. At a young age he already played in clubs like Escape and the legendary Roxy. In the following years his music style changed as he got more in touch with the house scene. In 2007 he teamed up with Brian Chundro.

Now DJ Brian Chundro and Santos are known for their funky, groovy, percussive and uplifting house sounds, that rock the crowd. In the beginning of 2007 they hosted the crowd packed upper area of ‘Club Sinners’ where they spinned their rocking house tunes at ‘Nouveau Riche’ every month. Today Brian and Santos are resident dj’s at different clubs in Amsterdam such as Panama, Zebra , Rain and Club Jade. They have also performed their dj skills in well known clubs such as Sinners in Heaven (Club Home), Club Players, The Mansion, Club LA, Club Chi, Escape, Manhattan, Bloomingdale and also at various beach party’s and fashion shows.

Watch out! They will rock many more party’s this year!! Not only in the Netherlands but also at international venues. They have already performed in clubs in Turkey and Brazil and there are bookings in Kaapstad, Spain, Greece, Italy, Switzerland, Hungary, Denmark, Dubai, France, Egypt, Turkey, Germany and Ibiza!

Nicky Romero

Nicky Romero, is een nieuw top talent, na een paar jaar in Canada gewoond te hebben is hij weer terug! Nicky speelde vanaf zijn 6de al de snare drums en kwam terecht in een fanfare. Een muzikale jongen in hart en nieren. Echter hier lag zijn passie niet.

Hij kwam er achter dat het maken van house muziek hem toch veel beter lag en zo is ook gebleken. Vanaf zijn eerste productie staat hij al in the picture bij diverse labels. Vanaf toen ging het snel. Vibe Industries vertegenwoordigt dit jong talent en Dirty Laundry laat jullie kennismaken met hem.

DJ Jean

Eigenlijk behoeft deze legende geen uitleg maar we gunnen jullie toch een kijkje in zijn indrukwekkende carrière. Zijn carrière begint als hij in 1989 het Nederlandse mix- en scratch kampioenschap wint. Het is het begin van de Dance invasie over Nederland. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de IT, vooral zijn avonden Madhouse worden als onvergetelijk beschouwd.

Jean begint ook te produceren en al snel volgen succes na succes op, vele dancehits kan hij achter zijn naam schrijven. Mede daardoor wordt de Dance of Housemusic snel geaccepteerd en verschijnen zijn dancehits ook op tv. Zijn grootste hit wordt The Launch die in 1998 liefst 10 miljoen keer, wereldwijd, over de platentoonbank ging.

Jean inspireert vele jonge Nederlanders door zijn vaardigheden achter de draaitafels. Deze vaardigheden doen hem uitgroeien tot de meest gevraagde club DJ van Nederland. Jean heeft elke danceclub die een beetje naam heeft in het buitenland achter zijn naam weten te zetten. Vanaf 2008 blijkt DJ Jean een merknaam te zijn en is hij nog steeds een van de meest gevraagde club DJ’s van Nederland.

James Nidecker

De extravagante DJ, producer en labeleigenaar James Nidecker is afkomstig uit de elektronische avant-garde en heeft zijn roots liggen in de punk en metal scene, iets wat terug te vinden is in zijn performance, muziek en DJ stijl. Achter de draaitafels heeft hij zeker zijn eigen stijl en combineert hij op een eigenwijze manier vocalen, weirde effecten en abstracte geluidsfragmenten.

Zijn strakke DJ Skills en vette Techno Sound maken hem dan ook publieksfavoriet in menig internationale club.

Norman Soares

Promoter, DJ, producer but most of aal, Norman Soares is the most requested percussionist in the Dutch Club scene. He has been around for 10 years now and is still playing on his famous white drums. Every week Norman performs in popular clubs all around Holland and abroad like Spain, Germany and Greece.

 

Sensation, Mystery land, Loveparade, Timewarp and Extrema, been there and done it.

He has not only grown to be the clubbers most favourite live artist, but also of the DJ’s Benny Rodrigues, Erick E and Roog. The reason why Norman is one of a kind percussionist is that het truly listens to what the DJ plays. With Norman on percussion, more energy is given to an event or festival.

Veiligheid en regels

BEACH-2009 is perfect verlopen en ook dit jaar zal de sfeer de belangrijkste factor zijn. XXL Events & Productions b.v. ondersteunt het beleid van de gemeente Middelharnis om alcoholmisbruik tegen te gaan. Onder het motto: Drankje? Fris is ook lekker! wordt het publiek bewust gemaakt van deze campagne. Ook voor BEACH-XXL ‘Red White & Blue Edition’ geldt dat de organisatie een streng beleid voert m.b.t. het naleven van alle huisregels.

Evenementenvervoer

Er zullen een aantal pendelbussen rijden tussen 13:45 en 16.30 uur om het publiek, op vertoon van hun entreebewijs, gratis richting het Havenhoofd te vervoeren vanaf parkeerplaats De Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk en vanaf bushalte Gemeentehuis Middelharnis. Vanaf 01:00 tot 03:00 uur zullen wederom pendelbussen rijden vanaf het evenemententerrein naar bushalte Gemeentehuis Middelharnis en parkeerplaats De Staver in Sommeldijk. De bussen arriveren en vertrekken direct buiten de festivalpoort. Alle bussen worden begeleid door de beveiliging van Roxy Security b.v.

Voorverkoop en tijden

Kaarten zijn verkrijgbaar à € 22,50 bij de VVV kantoren in Middelharnis en Ouddorp, via onze ticketshop en via www.voorverkoop.net. Mits nog niet uitverkocht, zullen er aan de poort nog kaarten verkrijgbaar zijn à € 30,00. Het festivalterrein opent om 13:45 uur. Minimum leeftijd 17 jaar.

Sponsors

BEACH-XXL ‘Red White & Blue Edition’ wordt mede mogelijk gemaakt door XXL Events & Productions bv uit Barendrecht, DeltaRent uit Oude Tonge en Roxy Security uit Stad aan ’t Haringvliet.