Like ons op Facebook

XXL PARTY

 

BINNENKORT

  • AGENDA

BEACH 2008

beach220.jpg
KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN BEACH-2008!


BEACH-2008 Festival, zaterdag 7 juni

Ook dit jaar zal XXL Events & Productions b.v. in het verlengde van de Havendag een groot beach-festival organiseren op het Havenhoofd in Middelharnis. Na de succesvolle try-out van BEACH-2007 heeft de organisatie besloten dit jaar een nog groter en gevarieerder programma neer te zetten. Voor komend festival zijn ook een aantal verbeterpunten doorgevoerd. Zo zullen dit jaar de entree en kassa´s veel meer capaciteit en snelheid hebben en zullen er ruim voldoende sanitaire voorzieningen zijn. Dit jaar wordt er gewerkt met één entreekaart voor het festival. BEACH-2008 biedt een zeer gevarieerd entertainmentprogramma verdeeld over twee tenten en het buitenterrein op het strandje aan het Havenhoofd.

Voorbereiding
Na BEACH-2007 is er uitgebreid geëvalueerd met betrokken instanties en gemeente en was het al snel duidelijk dat er een vervolg zou komen. Als organisatie hebben we ook goed gekeken naar de wensen van het publiek en zijn toen de planning voor BEACH-2008 gaan maken. De voorbereidingen zijn al ruim een half jaar in volle gang. Op dit moment worden nog de puntjes op de i gezet.

Programma
BEACH-2008 zal bestaan uit een festivalterrein met twee grote tenten en een aantal buitenfaciliteiten op het strandje. Het programma is met veel zorg samengesteld waarbij het uitgangspunt is: feest voor iedereen!

Het resultaat is dat ruim 10 artiesten en bands zullen optreden tussen 18.00 en 02.00 u. Het aanbod varieert van rock tot Nederlandstalig, van rap tot dance en alle bekende hits van toen tot nu. Het leuke is dat veel muziek live uitgevoerd wordt en dat ook de dj´s worden ondersteund door vocaal en een fantastische lichtshow.

Tent 1 is de party-tent. Deze tent biedt plaats aan ruim 2000 bezoekers. Vanaf 17.30 u gaat het terrein open en om 18.00 u begint het programma. De party-tent is toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar.

Tent 2 is de dance-tent en zal open gaan om 21.00 u. Duizend bezoekers kunnen hier genieten van de afwisselende mix tussen club-groove-funk-house en house-classics. De dance-tent is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Beide terreinen zijn toegankelijk met dezelfde entreekaart, echter geldt voor de dance-tent een minimum leeftijd van 18 jaar.

TENT 1 TENT 2
18.15 u Buckle-Up 21.00 u Matt Styles
20.00/21.30/23.00 u TOF! Party Band 22.00 u Gregor Salto
21.00 u Brainpower 00.00 u Miss Monica en MC Miss Bunty
22.30 u Rob Ronalds    
00.00 u Rob Toonen    

Tussen de bands en artiesten door zal dj Littel de sfeer er in houden en het publiek verwennen zoals we van hem gewend zijn.


Artiesten

Buckle-Up
Deze Flakkeese pop/rock coverband zal als eerste het podium betreden. Veel hoeven we niet te zeggen. Julia, Arno, Rudi, Petra en KJ maken van ieder optreden een feest. Hun repertoire met afwisselende pop en rock covers weten zij op een fantastische manier te brengen. Eerlijk, puur en zeer muzikaal!

www.coverbandbuckle-up.nl

TOF! Party Band
Ze speelden al eerder op Flakkee en ruim 800 man gingen uit hun dak! TOF! Is een zeer geliefde band op feesten, evenementen en in dancings. Het repertoire varieert van Top 40, dance-classics, rock toppers tot de beste Nederlandstalige hits. De heren zijn allen zeer muzikaal en zetten een mega-show neer met veel spektakel en binnen een mooi decor waarin een reusachtig videoscherm een centrale rol speelt. TOF! Draait warm met hun ´warming-up set´. In een ´MTV Unplugged-achtige` stijl komen de beste classic popsongs uit de geschiedenis voorbij. Naast hun warming-up zal TOF! bijna 2 uur optreden in twee sets.

www.tofsite.nl

Brainpower
In 2002 brak hij definitief door, één van de beste rappers van Nederland. Drs. Breinstein won een Zilveren Harp, was tweemaal genomineerd voor een Edison en won de TMF Award voor Beste Rap Act Nationaal. Met ´Dansplaat´ scoorde hij een superhit. Brainpower speelde op Lowlands met zijn project ADHD, de Beastie Boys vroegen Brainpower hun single Triple Trouble te remixen en samen de Jeugd van Tegenwoordig stond Brainpower in het voorprogramma van Snoop Dogg in Ahoy.  Een veelzijdig en geniaal man! Brainpower treedt op met dj´s en mc.

www.mcbrainpower.nl 

Rob Ronalds
Wie kent hem niet van het populaire programma Abnormaal? Rob Ronalds is een doorgewinterde zanger en entertainer. In 1992 verscheen hij bij Hennie Huisman in de Soundmix Show. Sindsdien staat Rob in de kijker en talloze optredens volgden. Hij was publieksentertainer bij Ter land, ter zee en in de lucht. Klaar voor het grote publiek deed Rob de voorprogramma´s bij Rob de Nijs en zingt hij samen met René Froger. Ook optredens van Ruth Jacott en Marco Borsato worden regelmatig door Rob Ronalds voorafgegaan. Prachtige liedjes als ´This is the moment´, ´Copacobana´, ´Love is in the air´ en ´de Vrolijke koster´ worden op een fantastische manier gezongen. Maar ook ´Malle Babbe´, ´Het spoor´, ´Banger hart´ en ´de Jordaan-medley´ krijgen een ereplaats in zijn show. Bij Rob Ronalds heeft iedereen het naar zijn zin: feestklappers, ballads, après-ski, pop en Nederlandstalig.

Rob Toonen
Dè dj die regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed stapt. Rob is onder andere bekend van Slam FM en een entertainer ten top! Vanaf 00.00 u zal Rob de party-tent van BEACH-2008 volledig op z´n kop zetten. Laat dat maar over aan dit feestbeest!

www.slamfm.nl/jocks/rob.php 

Matt Styles
De man die samen met Ricky Risaro en dj Patt de spectaculaire ´Dansation´ feesten oraniseerde. Later werkte hij o.a. mee als co-host voor het ID&T programma ´True House Music`. Matt Styles draaide veel in Bloomingdale en draaide voor Red Bull in diverse beach-clubs en tijdens de afterparty van the Red Bull Air Race. Matt draait een heerlijke mix van groovy-funky house waar niemand bij kan blijven stilstaan.

www.mattstyles.com

Gregor Salto
Zijn eerste plaat kwam uit op z´n 18e. Hierna maakte hij meerdere house producties met o.a. Dr. Kucho uit Spanje. Gregor Salto richtte ook zijn eigen label G-Rex op, de stijl noemde hij SoLaJa, wat staat voor een mix van soul, latin en jazz met een modern sausje. Salto betekent: ik dans (Latijn). Met Gregor is het gegarandeerd ´Salto´ in de tent. In een set van 2 uur zal het zweet niet tegen te houden zijn.

www.gregorsalto.com

Miss Monica & MC Miss Bunty
Een combinatie van ´the sounds´van Miss Monica en de ´Shirley Bassey on Acid´-stem van vocalist MC Miss Bunty, oftewel de Stereo Diva´s. Beide dames hebben een enorme reputatie binnen de dance-scene. Het is makkelijker om te noemen in welke club of op welk festival ze niet te vinden waren want dat zijn er weinig. De BEACH-2008 dance-tent wordt afgesloten door de Stereo Diva´s. Monica´s muziek keuze, mix kwaliteiten en ervaring, tezamen met het vocaal van MC Miss Bunty staan garant voor een denderend optreden met een twee uur lange mix van groovy pumping house en techno sounds. Alle registers gaan open. Een vet geluid en een spectaculaire lichtshow zullen het geheel compleet maken.

www.stereodivas.nl

Veiligheid en regels
BEACH-2007 is perfect verlopen en ook dit jaar zal de sfeer de belangrijkste factor zijn. XXL Events & Productions b.v. ondersteunt het beleid van de gemeente Middelharnis om alcoholmisbruik tegen te gaan. Onder het motto: Drankje? Fris is ook lekker! Wordt het publiek bewust gemaakt van deze campagne. Ook voor BEACH-2008 geldt dat de organisatie een streng beleid voert m.b.t. het naleven van alle huisregels.

Pendelbussen
Er zullen een aantal pendelbussen rijden om tussen 17.00 en 21.00 u het publiek gratis richting het Havenhoofd te vervoeren. Na afloop van het festival zullen er diverse bussen rijden naar de verschillende dorpen. De tickets voor vervoer terug kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar bij de kassa´s op het festival. De bussen vertrekken tussen 02.15 u en 03.00 u vanaf het Havenhoofd, direct buiten de festivalpoort. Alle bussen worden begeleid door de beveiliging van Scorpions Security b.v.

PENDEL BUSSEN BEACH-2008
HEEN GRATIS VANAF 17.00-22.00 OPSTAPPEN BIJ AVIA POMPJE AAN DE HAVEN + DE STAVER
TERUG MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK 2.50 EURO, OVERIGE PLAATSEN 5 EURO KAARTEN AAN KASSA'S
   
BUS 1 MIDDELHARNIS ( AVIA POMP HAVEN) SOMMELSDIJK ( DE STAVER) VANAF 22.00 UUR OM DE 20 MIN
BUS 2 STAD A/H HARINGVLIET (HAVEN) -DEN BOMMEL ( PARKEERPLAATS OUDE BUSH) -SCHAAPSWEG (BUSSTATION)
BUS 3 DIRKSLAND ( BUSSTATION)-MELISSANT (BUSSTATION)
BUS 4 STELLENDAM(CARPOOL)-GOEDEREEDE(BUSSTATION)-OUDDORP(BUSHALTE VLIEDBERG)
BUS 5 NIEUWE TONGE(BUSHALTE)-OUDETONGE(BUSSTATION)

Bussen 2 t/m 5 gaan vanaf 02.15 rijden !!

Voorverkoop en tijden
Kaarten zijn verkrijgbaar à € 20,00 bij de VVV kantoren in Middelharnis en Ouddorp, via Sportschool Kicks in Oude-Tonge en cafetaria ´t Hoad in Middelharnis. Mits nog niet uitverkocht, zullen er aan de poort nog kaarten verkrijgbaar zijn à € 25,00.
Het festivalterrein opent om 17.30 u en het programma in tent 1 begint om 18.00 u en in tent 2 om 21.00 u. Minimum leeftijd vanaf 15 jaar (tent 1) en 18 jaar (tent 2).

Sponsors
BEACH-2008 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor W. Tieleman b.v. uit Nieuwe Tonge alsmede door Red Bull Nederland, Sportschool Kicks, N. Mijnders Melissant b.v., Keukencentrum Tieleman, JS Kitservice en Scorpions Security b.v.