zak.jpg

Feest Zakelijk

XXL Events & Productions B.V. heeft een scala aan mogelijkheden om een voor u geslaagd bedrijsfeest te organiseren. Dit is mogelijk binnen uw eigen locatie maar kan desgewenst ook volledig op een locatie naar keuze worden verzorgd. Uw nieuwe bedrijfspand feestelijk openen, een nieuwjaarsreceptie of een gezellig personeelsfeest? Samen met u vullen we stap voor stap deze speciale dag of avond in. Ook voor ondersteuning van productpresentaties en beurzen kunnen wij veel voor u betekenen.
Wij houden ten alle tijde rekening met het feit dat smaken verschillen, zo ook binnen uw bedrijf. De keuze van locatie en aankleding, de presentatie, catering en entertainment worden altijd zorgvuldig met u doorgenomen.

Communicatie is voor ons een zeer belangrijk gegeven, zonder dit kunnen we naar onze mening niet genoeg uw wens of gedachten vertalen naar een geslaagd eindproduct.

Vooraf zullen doorgaans een aantal gesprekken en afspraken plaatsvinden. Indien wij externe partners inschakelen, zullen wij u ook met hen laten kennismaken. Het is tenslotte altijd prettig te weten met wie u zaken doet!