part.jpg

Feest Particulier

Bruiloftsfeesten, familiefeesten, verjaardagen. Vanaf 50 personen organiseren en verzorgen wij uw complete feest. Thuis in de achtertuin een mooie partytent, een heerlijke barbecue of mooi buffet of een spetterend feest, het zijn zomaar wat opties. Deze speciale dag moet er voor u en uw gasten één zijn met blijvende herinneringen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en zelf hoeft u alleen maar te genieten. XXL Events & Productions B.V. verzorgde al vele bruilofts- en andere privéfeesten. Voor ieder budget en naar ieders wens leveren wij onze diensten.

Reeds in een vroeg stadium kunnen we voor u aan de slag met het inventariseren van uw wensen en om u wat suggesties te doen. Samen met u lopen we stap voor stap door het hele plan, alles is bespreekbaar en knelpunten zullen we altijd creatief zien op te lossen.

Mocht u nu al plannen hebben voor uw feest, laat het ons dan tijdig weten. Voorkom teleurstellingen omdat net die ene locatie of artiest niet meer te boeken is. Het is voor iedereen prettig om die speciale dag rustig en gedegen voor te bereiden.